2010.11.03. 10:02

1 komment

2011 fitnesz trendjei

slimexpo

Címkék: fogyókúra trend fitness

Még csak 2010 végét írjuk, de az Egyesült Államok két nagyobb fitnesz és gyógytorna szervezete már összeállította a kétszer tízes listáját 2011 legfontosabb fitnesz trendjeiről. Ezekből szemezgetnénk pár érdekességet.

1) Több hozzáadott érték a fitnesz centrumokban: a fitnesz központok több olyan határterületről alkalmaznak embereket, melyek kiegészítik a központban található trénerek munkáját. Általánossá fog válni, hogy dietetikust, fizikoterapeutát és pszichológust is lehet találni a fitnesz központok szolgáltatásai között. 

2) Stressz-csökkentés: a stressz fizikai hatásairól számtalan tanulmány szól napjainkban. A fitnesz központok kihasználva ezt a tudást, olyan wellness központtá alakulnak, ahol a stressz-csökkentés és -optimalizálás központi szolgáltatásként jelenik meg.

3) Kiscsoportos foglalkozások előtérbe kerülése: az egyéni és a nagycsoportos edzések mellett központi szerepet kapnak a kiscsoportos foglalkozások. A kisebb csoportokban az egyéneknek nagyobb teret tudnak nyújtani, a személyi edzés és a kitüntetett figyelem itt szociális környezettel és a csoport miatti motivációval párosul.

4) Edzőtáborok: a kampányjellegű fogyókúrás edzőtáborok piaca felélénkül. A rohanó világban az évente megrendezendő edzőtáborok azonnali eredményt nyújtanak és mindössze pár napot rabolnak el a fogyni vágyóak életéből. 

5) Fiatalközpontú fitnesz: a növekvő gyermekkori elhízás miatt a fitnesz központokban egyre több fiatal tízen-huszonévest fogunk találni. A központok az iskolákkal együttműködve fognak a fiatalokra koncentrált edzésprogramokat kialakítani.

Szerintetek mi lesz 2011 nagy trendje a fogyókúrában?

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirexpo.blog.hu/api/trackback/id/tr632416489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NapiTipp · http://napitipp.hu/feliratkozas 2010.11.17. 18:09:36

én a magam részéről a Nordic Walking híve vagyok. minden reggel megyek egy kört 40-50

percet hegyre fel (és le), de van egy tök jó ötletem, amivel a statisztikákon is

változtathatunk: www.napitipp.hu/tippek/orszagos-fitweek-2010 itt kipróbálhattok 1 héten keresztül egy csomó (több mint 110) fitness termet az egész országban és mindezt csak 1440Ft-ért. ez 2 fő részére - egész hétre szól (November 27-December 5).

off:
ha viszont minden nap szeretnéd meg tudni, hogy mi a napi tipp, hogy most 50 vagy akár 90%-e a kedvezmény, akkor katt ide: napitipp.hu/feliratkozas
süti beállítások módosítása