2011.03.07. 18:30

Szólj hozzá!

Az öltözködés a ruha alatt kezdődik...

slimexpo

Címkék: trend alakformálás

Mit vegyek fel? Ugye ismerős a kérdés! A ruhásszekrény tele, Neked meg nincs egy rongyos göncöd sem. Aztán, ha mégis találsz, az meg épp nem úgy áll rajtad ahogy aznap szeretnéd. Ilyenkor előkapjuk a szokásos  egyetlen mindenhova, mindenalkalomra unásig hordott de megunhatatlan ruhadarabunkat és kezdődhet a nap. Ugye ismerős a sztori?
Arra azonban sokan nem is gondolnak, hogy mennyire fontos az is, hogy mit viselünk a ruha alatt.  Egy jól megválasztott, alkati adottságainkhoz szabott fehérnemű sokat javíthat a test kontúron. Erre kínálnak megoldást a Bahama cég fehérnemű- és fürdőruha-kollekciói.
 

A különleges anyagokból, alakformáló szabásvonalakkal készült divatos fehérneműk és fürdőruhák  minden korosztály számára széles méret és fazonválasztékot biztosítanak.  Amint azt a cég szlogenje is ígéri: „Bahama Collection… akinek fontos a tökéletes megjelenés”. Hát nekünk az volt, ezért aztán megnéztük a 2011-es kollekciót, fel is próbáltunk néhány darabot, s végül elégedetten távoztunk ebben:


Teljes bizonyossággal állíthatjuk, hogy ugyanaz a kötött ruha sokkal jobban mutatott rajtunk, pedig csak az alsóneműt cseréltük le! Ha egy nő megtalálja a számára legelőnyösebb méretű és szabású fehérneműt, nem csak tökéletesebb látványt fog nyújtani ruháiban, de egész nap kényelmesen és jól is érezheti magát.

Ha már próbálgattunk, megnéztük mit mutat a kínálat a fürdőruha trendekben? Mi nők tudjuk, az első tavaszi napsütést nagyon várjuk, és ezzel egyidőben  hasít belénk a gondolat – te jó ég, beleférek még a tavalyi fürdőruhámba?  Mivel a hölgyekből ez a ruhadarab enged láttatni a legtöbbet, elengedhetetlen fontosságú, hogy mindenki megtalálja az alkatának és a korának legmegfelelőbbet, ugyanakkor kövesse a legutolsó divattrendeket is. A Bahama cég segítségével egy pillanatra megfeledkezhetünk korlátainkról, melyet alkatunk vagy korunk szabna, hiszen mindkettőre remek megoldásokat kapunk a széles mérettartomány és a változatos fazonkínálat segítségével. Mi a kollekció láttán azonnal megfeledkeztünk, s bizton állíthatjuk vásárlási kedvünknek (hogy több darabot is egyszerre hazavigyünk)  csak a pénztárcánk szabott határt, na meg a gardrob mérete.   A kollekcióban szerepelnek fiatalos bikinik, egyrészes fürdőruhák, valamint a legújabb fazonvilágot követő tankinik is. Mindezekhez természetesen kendőket, strandruhákat is találhatunk remekül illeszkedő színekben és mintákkal.
Végezetül mit is mondhatnánk? Lapozzatok bele Ti is a katalógusba itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirexpo.blog.hu/api/trackback/id/tr612719266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása