2011.03.10. 11:44

Szólj hozzá!

Narancsbőr? Kizárt! Szépülj mint a sztárok!

slimexpo

Címkék: módszer alakformálás

Mi a közös bennük?...Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Eva Longoria…
Az utóbbi időben futótűzként terjedt a legújabb alakformáló kezelés híre a sztárvilágban. A Velashape kezeléssorozatot egyre többen alkalmazzák előszeretettel egy-egy rangosabb díjátadó esemény előtt, vagy nagyobb filmszerepekre való felkészülés során.
Az egyedülálló technológia eredményességét az újdonsült sztáranyukák is felfedezték, ezért rövid időn belül topformában jelennek meg gyermekük megszületése után akár pár héttel a vörös szőnyegen. Így lett a terhessége után Britney Spears, Kim Kardashian és Reese Witherspoon is újra csinos és lélegzetelállító, boldog anyuka.
 

Az idősebb korosztály is előszeretettel alkalmazza a kezelést. Demi Moore és Jennifer Aniston bár alapvetően jó génekkel rendelkezik, fiatalos és csinos külsejük is adott, de ahhoz hogy megőrizzék testük jelenlegi állapotát a jó géneken túl plusz erőfeszítéseket is kell tenniük. Erőfeszítésnek talán túlzás neveznünk a Velashape kényelmes kezelését, egy biztos, a bőr feszesítésére is kiválóan alkalmas! A használat közben az egyik impulzusa az infravörös fény, amely a bőr kollagén termelését segíti elő, ezáltal sokkal rugalmasabbá feszesebbé teszi azt!
 

A Velashape szerencsére nem csak a sztárok kiváltsága! Természetesen a narancsbőr ellen számos otthoni praktikát is bevethetünk: a mindennapi, elsősorban kardio mozgás és a kiegyensúlyozott, finomított élelmiszereket kiiktató étrend, masszázs segítheti a gödröcskék csökkentését. Ha viszont látványos eredményt szeretnénk elérni rövid időn belül, akkor még több hatékony, célzott kezelés teheti szebbé bőrünket a kényes helyeken: ilyen a Hollywood által is elismert berendezés, mely négy technológiát egyesít egy gépben. Ennek köszönhetően a kezelt terület körmérete látványosan és rövid időn belül csökken!
 

A kezelés során a rádiófrekvencia és az infravörös fény segítségével a zsírsejteket tároló kamrák felmelegszenek és kinyílnak, így a zsírsejtek könnyen távozhatnak. A mechanikus masszázs és a vákuum segítségével a feltört zsírsejtek mobilizálhatóvá vállnak, így könnyedén a nyirokkeringésbe jutnak!

Még többet szeretnél tudni a hatékony alakformálásról? Katt ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirexpo.blog.hu/api/trackback/id/tr492727466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása