2011.02.28. 13:04

Szólj hozzá!

Neked is lehet saját személyiedződ - vezess edzésnaplót!

slimexpo

Címkék: mozgás módszer

Mozogjunk, de hogyan, mennyit és mit? Ezek a kérdések főként akkor fontosak, ha életmódot akarunk váltani és még tapasztalatlanok vagyunk a különböző edzésprogramok világában, de az aktív életet élők számára is fontos és hasznos információkat nyújthat a személyi edző és az edzésnapló!

Mi az az Edzésnapló?

Az Edzésnapló segítségével könnyen készíthetünk edzés terveket, illetve könnyedén dokumentálhatjuk az edzéseinket is. Az edzéseinkről hasznos számadatokat, statisztikákat kapunk, hozzárendelhetjük kedvenc fitness óráinkat, edzéseinket, és bármikor visszanézhetjük mikor milyen teljesítményt nyújtottunk. Lehet vizsgálódni, elemezni és ezek birtokában tudományosan előkészíteni az edzésprogramunkat.
Az egyéni edzések rögzítésén és adminisztrálásán túl személyi edzők segítségét is igénybe lehet venni az oldalon keresztül, ahol személyre szabott edzésterv szerint készülhetnek a felhasználók.

A „mozgasvilag.hu” személyi edzői az élsport elismert képviselői közül kerülnek ki, úgy mint az Uniqua Újbuda Triatlon Club egyik vezető edzője, Schumacher Ákos, vagy az olimpikon Kuttor Csaba - aki nem mellesleg exkluzív blogját is a Mozgásvilág.hu-n vezeti. Nézd meg saját szemeddel itt!

 

 

 

 

Sport, szabadidő, programok, tanácsadók, személyiedzők:

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirexpo.blog.hu/api/trackback/id/tr542697312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása