2011.02.23. 22:27

1 komment

Pár éve van hátra a 256 kilós brit tinédzsernek

slimexpo

Címkék: történet elhízás esettanulmány

Ismét egy megdöbbentő és elgondolkoztató hír a nagyvilágból... A fogyasztói társadalmakban jelenlévő, az elhízás járványszerű terjedéséről már többször tettünk említést. E blog létrehozásában is az munkált bennünk, hogy minél több hasznos információt juttassunk el nem csak azokhoz akik súlyproblémákkal küzdenek, hanem mindenkihez akiben kialakult az igény egy egészségesebb életvitelre.

Bíztatóan növekszik a népességben azon személyek száma  akik felismerték és szeretnének változtatni külső megjelenésükön és ezért tenni is hajlandóak. Itt most nem pusztán azokról beszélünk akik elhízottak, hanem mindazon személyek halmazáról, akikben felmerült az igény arra, hogy felhagyjanak korábbi  életvitelükkel,  egészségesen éljenek étkezzenek, és mindennapjaikba beiktassanak rendszeres mozgást (akár gyaloglás formájában). Ez azonban nem könnyű feladat a túlterheltség, stresszes, "hajtós" életvitel mellet.

Mint az alábbi cikkben is olvasható, a szinte már drámaivá fajult esetben is kívülről vár segítséget az egyén:

"Én is csak ember vagyok, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincs szükségem segítségre – mondta Davis, aki elvileg nyolcvanéves koráig is élhetne, ha normális lenne a súlya, így viszont lehet, hogy pár éven belül meghal. Mint elmondta, szeretné, ha a brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) kicsit többet segítene neki."

A teljes cikk itt található!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirexpo.blog.hu/api/trackback/id/tr32686312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyszeregysárkányegyszeregykirálylány 2011.02.24. 09:54:21

nem értem én ezt. nincsenek szülei? nem tűnt fel neki minimum 150 kilónál, hogy baromi nagy a baj, kellett hozzá még 100-at hízni?? most meg rinyál, hogy segítsenek neki..nem vagyok kegyetlen és minden tiszteletem azoké az embereké akik küzdenek, megpróbálják, erejükön felül teljesítenek, de egy 256 kilós embert nem tudok sajnálni. a szüleivel, hozzátartozóival azért elbeszélgetnék, mert hogy a tinédzser egy beteg elme az is biztos...
süti beállítások módosítása