2011.01.24. 13:11

Szólj hozzá!

Tavasszal kezedbe adjuk a változás kulcsát!

slimexpo

Címkék: egészség szépség fogyókúra diéta alakformálás

Éld az életed! Légy egészséges, karcsú és szép! Csak rajtad múlik! Nem hiszed? Mi most megmutatjuk neked! Cikksorozatunk a táplálkozás, lelki egyensúly, az egészséges életmód, valamint a külső szépség összefüggéseiről ír egy Magyarországon először megrendezésre kerülő fesztivál kapcsán.

Sokkoló adatok
Hallottál arról, ha naponta csak 100 kalóriával többet eszel, akkor ez 5 évvel később akár 20 kg zsír felhalmozódását is okozhatja? Tudtad, hogy a fogyókúrák 90% hosszú távon hízást eredményez a yo-yo effektus miatt?  Hallottál arról, hogy hazánkban évente legalább ezer ember halálát lehetne elkerülni, ha a hozzáadott transz-zsírsavakat teljesen száműznék az élelmiszerekből és egészségesen táplálkoznánk?  Tudtad azt, hogy az egészségtelen táplálkozással és életmóddal akár évekkel tűnhetsz idősebbnek valós korodnál a kialakuló ráncosodás és bőrhibák következtében?  Folytathatnánk a sokkoló adatokat, de lássuk az okokat – és a megoldást!


A Súlyproblémák okai:
Leggyakrabban a helytelen táplálkozást és a mozgásszegény életmódot tartják az elhízás legfőbb okának. Olykor azonban ezek az okok maguk is okozatok:  pszichológusok szerint a szeretetlenség, bánat,  a minket ért lelki traumák, az unalom  és a belőlük fakadó depresszió lehet kiváltó oka a szervezet felborult egyensúlyi állapotának, amely aztán fokozott evéshez és nassoláshoz vezet. Előfordulnak különböző betegségekre utaló testtáji elhízások is, melyek hátterében hormonális problémák állnak. Legfontosabb tehát, hogy először is megkeressük az okokat, amely esetünkben a hízást eredményezte.


Helytelen hozzáállás:
A legtöbb „jól bevált” recept önsanyargató és drasztikus diétán alapul, amelyeknek általános közös jellemzője, hogy egyoldalú táplálkozásra épül. Sokan esküsznek ezekre a módszerekre, amelyekkel rövid idő alatt látványos eredményt érhetnek el, ugyanakkor nem számolnak ennek kockázataival: némelyiknél komoly hiánybetegségek alakulhatnak ki, illetve megjelenik a yo-yo effektus: azaz visszatérve a szokásos étrendre a kiéhezett szervezet pillanatok alatt szedi vissza az elveszített testsúly többszörösét.

Mi a megoldás? Forduljunk szakemberhez és keressük meg a számunkra ideális módszert!
Annak érdekében, hogy segítsünk eligazodni a különböző lehetőségek labirintusában és mindenki megtalálhassa a számára ideális megoldást Kanada és Japán után Magyarországon először életre hívtunk egy izgalmas, háromnapos fesztivált.

A látogató többek között ingyenes tanácsadás formájában konzultálhat dietetikusokkal, kardiológusokkal, táplálkozás szakértőkkel,  plasztikai sebészekkel, különböző szűrőprogramokban vehet rész, amely szervezete állapotára utal. Kipróbálhatja a legújabb fejlesztésű zsírbontó testkezeléseket, amelyek segítségével egyes testtájakról is nagy hatékonysággal szabadulhatunk meg fölös kilóinktól. A fesztiválon különböző kedvezményeket vehet igénybe mozgásstúdiókba, fitness termekbe, konzultálhat személyi edzőkkel. A bio-utcában megkóstolhatja és meg is vásárolhatja a különböző egészséges élelmiszereket, illetve felvilágosítást kaphat ezek kedvező élettani hatásairól.  De ezzel még nincs vége! A fesztivált különböző programok teszik érdekessé: lesz látványkonyha ahol egészség menüt mutatnak be,  divat show alakformáló ruhadarabokkal, testkezelés bemutatók, smink és szépségápolási tanácsadás.


Találkozzunk 2011 március 11-13 között a Papp László Budapest Sportarénában a Slimexpon!
Ápol, szépít, alakít – mert több van benned! Slimexpo -  www.slimexpo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirexpo.blog.hu/api/trackback/id/tr342609645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása