2011.03.05. 23:16

1 komment

Tudjátok mi az a Speedfitness? Mi sem tudtuk...

slimexpo

Címkék: fitness módszer

... de aztán kipróbáltuk, izzadtunk, fáradtunk és égett a zsír rendesen. Közben kérdeztünk is - no nem a trénertől, mert mondhatnánk azt is, hogy ebben az esetben az maga a gép...

A Speedfitness nem más mint hatékony izomépítés a testre simuló elektródáknak köszönhetően  pont a megfelelő helyen éri az izomzatot a stimuláció, és olyan erősségben, ami az egyéni céloknak felel meg. További előnye, (ez főleg nagyobb túlsúly esetén), hogy kíméli az ízületeket, mivel nincs ízület terhelés, mindemellett a teljes testizomzatot egyszerre edzi, javítja a kötőszövetek vérellátottságát, fokozza a nyirokkeringést. A Speedfitness honlapján további információkat találhattok róla.

Még több mozgás, még több módszer, még több szakértői tanácsadás és még számos program a jövő hétvégén (március 11-13) a Slimexpon! Nézzétek meg a programokat itt !

 






 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirexpo.blog.hu/api/trackback/id/tr492713905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maurice74 · http://www.personaltraining.hu 2011.03.07. 17:49:44

Sok látogatót a rendezvényre!
Mi biztosan ott leszünk! :)
süti beállítások módosítása