2011.02.09. 10:09

Szólj hozzá!

Feszesítő krémek, zselék - de hasznosak ezek?

slimexpo

Címkék: szépség módszer alakformálás

A világon az egyik legismertebb női cég különböző termékeket fejlesztett arra, hogy bárki számára hozzáférhető legyen az a fajta luxus amellyel megőrizheti, bőre frissességét, de legalábbis hátráltathatja az idő múlásának jeleit.

Az a fránya narancsbőr…

Ma már vannak olyan új fejlesztésű termékek, amelyek kifjezetten feszesítenek, illetve felveszik a harcot a narancsbőr elleni küzdelemmel.  A termékeket az USA-ban tesztelték, nők részvételével, 4 hetes időciklusban. Mi megkérdeztük  a szakemberek véleményét akik elmondták, ezek a termékek mindenképpen hasznosak lehetnek, de hatásfoka masszázzsal, sporttal, helyes táplálkozással még inkább fokozható.

Karcsúsító készítmény: körfogat csökkenés – szebb kontúrok
Egy másik termék, a karcsúsító, feszesítő, narancsbőr elleni krémzselé aktív hatóanyagaival éri el a kívánt hatást:. A perilla - a belőle nyert olaj segít blokkolni a zsírraktár kialakulását a  gingko - javítja a keringést, elősegíti a lerakódott zsírraktárak megszűnését a galagonyabogyó - gyorsítja a zsírégetést. Hatóanyagainál fogva segít csökkenteni a bőröregedés külső jeleit is.

Feszesítés a fiatalosabb megjelenésért
A Soft & Firm termékek feszesebbé teszik a bőrt, javítják rugalmasságát és stimulálják mikrokeringését. A Bőrfeszesítő testápoló koffeint, alga- és édesmandula-kivonatot tartalmaz, ezekkel a természetes anyagokkal feszesebbé varázsolja és tonizálja a bőrt.
Hogyan működik?  - Technológia a szépség szolgálatában: a Triple Firm komplex koffein-, tengeri alga- és édesmandula-kivonatot tartalmaz. Háromdimenziós hálót alkot a bőr felületén, így segít a bőr feszesítésében.
•    A koffein javítja a bőr mikrokeringését.
•    Az algakivonat simábbá varázsolja a bőrt és segíti a méregtelenítést.
•    Az édesmandula-kivonat feszesíti a bőrt.



Küzelem a ráncok ellen
Az anti  aging az öregedés elleni küzdelembe lehet segítsétünkre: Bőrmegújító, feszesítő hatásával. Segít csökkenteni a finom ráncok láthatóságát. Serkenti a kollagéntermelődést és javít a bőr rugalmasságán. Hidratálja és simábbá varázsolja a bőrt.

Az alábbi linkre kattintva játsszatok velünk, nyerjetek értékes nyereményeket és szépüljetek!

www.facebook.com/home.php#!/Slimexpo

Még több információt megtudhat a szépségipar legújabb fejlesztéseiről, ha 2011. március 11-13 között ellátogat a Papp László Budapest Sportarénába, ahol szépészeti cégek, dekorkozmetikai cégek, plasztikai sebészetek, esztétikai szalonok, alakformáló szalonok várják Önt szakszerű felvilágosítással, tanácsadással. A nagyszínpadon folyamatos kísérőprogramok zajlanak, alakformáló fehérnemű bemutató, haj-show és minden ami  a szépülni vágyó hölgyeket és urakat érdekelheti!

 


Találkozzunk, március 11-13 között a Slimexpon
!


Ápol, szépít, alakít – mert több van benned!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirexpo.blog.hu/api/trackback/id/tr452648654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása