2011.01.19. 15:58

1 komment

Hízásra ítélt társadalom - ne dőljünk be az adagoknak!

slimexpo

Címkék: trend

Miközben  a fogyasztói társadalmakban a dohányzás után az elhízás jelenti a második  legsúlyosabb rizikófaktort  -amely  helyes életvitellel elkerülhető lenne-, az élelmiszeripar -ezen belül is a gyorséttermek- egyre nagyobb adagok elfogyasztására ösztönöznek bennünket.

Miként teszik ezt? Természetesen pszichológiai manipulációval. Az adagok egyre nagyobbak lesznek, közben azt sugallják, "ez egy átlag ember számára elfogyasztható mennyiség". Most a Starbucks rukkolt elő akkora méretű jegeskávéval, amely meghaladja egy átlagember gyomorkapacitását.

 

2011. március 11-13 között a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő Slimexpo - karcsúság, szépség, egészség fesztiválon többek között obezitológus és dietetikus szakembereket kérdezhet személyre szabott étrend kialakításáról, továbbá különböző szűrőprogramokban vehet rész amelyek segítenek feltérképezni szervezetének állapotát. Tegyen egészsége érdekében!

 


SLIMEXPO - ÁPOL, SZÉPÍT, ALAKÍT... MERT TÖBB VAN BENNED!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirexpo.blog.hu/api/trackback/id/tr362597817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ducinyuszika 2011.03.02. 15:10:53

Hű de megkostolnám azt a hatalmas adag jegeskávét! :D
süti beállítások módosítása