2010.11.08. 11:30

1 komment

Fogyókúra-történet - Nikita I.

nikita

Címkék: történet fogyókúra esettanulmány nikita

Blogunkban többen vállalkoztak arra, hogy megosztják a fogyókúrájuk történetét. Elsőként Nikita számol be arról, hogyan halad a felesleges kilók leadásával.

 

33 éves vagyok, 173 cm magas 10 kg túlsúllyal. Eldöntöttem, hogy 2010 márciusáig lefogyok a kívánt súlyomra.

Kezdési stratégiám szerint naponta ötször fogok étkezni kis adagokban és hetente (reményeim szerint) ötször fogok nap 1 órát sportolni kardio- és erősítő gyakorlatokat váltogatva. Többféle módszert próbálok ki mind a táplálkozás, mind a mozgás területén. 

Valamilyen fogyókúrás shake-t fogok inni naponta kétszer valamelyik étkezés kiváltására. Elhagyom étkezésemből a cukrozott ételeket, édességeket, péksüteményeket, fehér lisztből készült ételeket, tésztákat. Főétkezéseimet a rizs és zöldségköret, fehér hús kombinációiból állítom össze. Tejtermékekből a natúr joghurt és kefir jöhet számításba, reggelente megengedek magamnak egy teljes kiörlésű magvas fitness zsömlét. Gyümölcsöket a magas glükóz tartalomra tekintettel csak egy félét és déli 12.00 óráig eszem. 

A félév alatt a következő diétákat fogom végigpróbálni: 90 napos diéta, Atkins módszer, Norbi update módszerNeera kúra. Decembertől kiválasztom néhány testkezelő módszert is: nyirokmasszázs, ultrahangos zsírbontás, betekercselés stb. 

Rendszeresen beszámolok a blogon hogy haladok, milyen eredménnyel, esetleg kudarcokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirexpo.blog.hu/api/trackback/id/tr522433182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása