2011.02.15. 15:11

Szólj hozzá!

Ducin is divatosan!

slimexpo

Február van, lassan itt a március és vele együtt a tavasz. A férfiak örömére a nők ilyenkor kezdenek kibújni ruháikból ismét látni magassarkú cipőket szép női lábakat.  Sokak azonban – akik nem a manapság divatos csont vékony magönken alkattal rendelkeznek- inkább jelent ez gondot, semmint megkönnyebbült, tavasztváró átlapozgatását a ruhásszekrénynek, vagy inkább az üzletek tavaszi kollekcióinak.

Miért is? Mert azt mondják, 42-es méret felett már nem igazán találnak maguk számra illőt, divatosat, rafinált szabásvonalakkal, olyat ami kiemeli amit ki kell, és diszkréten elfedi amit el kell.
Hazánkban nem sok cég forgalmaz kifejezetten ducik számára tervezett ruhákat, mi körülnéztünk a piacon, és megtaláltuk a Sylverro kollekciót ami a fiatalosabb trendi vonalat  Dán gyártók modelljeivel képviseli, a tradicionálisabb, érettebb hölgyek számára pedig saját tervezésű modelleket készít 42-től 56-os  méretig, bebizonyítva azt, hogy a teltebb hölgyek is lehetnek divatosak, trendik, és megtalálhatják a saját stílusukat!

Milyen is lesz az idei tavaszi divat? Általánosságban rögtön elmondható az élénkebb színek használata, ami a merevebb skandináv mércével, szinte már merésznek tekinthető. Üdítőleg hatnak a tengerpart mesés színeinek használata és a különböző témára felfűzött kombinációk.
Tehát, például a Studio egyik kollekciójának a szlogenje” Little house on the prairie” (A farm, ahol élünk), már sokat elárul a koncepcióból. Egyszerű vonalvezetésű, újra felfedezett klasszikus viseletek. A diszkrét hímzések, apró csipkebetétek, filmnyomások, stb. teszik teljessé a képet.

”You are in the army now” – a kollekció másik mottója és itt értelemszerűen a khaki sok árnyalata kap főszerepet. Nem katonás uniformisokat, inkább eredeti és könnyen kombinálható ruhadarabokat kreáltak.

A szabásvonalak fiatalosak, merészek, ugyanakkor előnyösen osztják a testet, ezáltal szebb arányokat, alakot eredményeznek.  Merjük vállalni magunkat, ne akarjunk láthatatlanokká válni, ne szürküljünk bele a tömegbe, ne akarjunk elbújni pusztán azért, mert pár kiló felesleg van rajtunk. Addig is, míg azt ledolgozzuk,  frissítsük fel ruhatárunkat, ez egy lépés az új külső felé vezető úton!

A szabásvonalak mellett fontos kérdés: merjük használni a színeket!
Tudományos tény, hogy szemünk először a tárgyak színét érzékeli, az alakját csak később. A színek befolyásolják hangulatunkat, pozitív, vagy akár negatív hatást kiváltva belőlünk. Éljünk hát ezzel az eszközzel megfelelően!


 
A test alsó részén javasolt sötét színeket előnyben részesíteni, hogy soványabbnak hassunk.
Az élettel teli, világos, vagy akár feltűnő színek a felsőrész sajátosságai legyenek. Világosabbá teszik az egész megjelenésünket és kiemelik az arc ragyogását.

Színek tekintetében válasszuk a bőrtípusunknak megfelelő kombinációkat:

Barna bőr és barna hajszín
Válassza a következőket:
-rózsaszín és narancs
-piros és fekete
-halványlila és mandula zöld
-zöld és bézs
-szilva és bézs
-piros és szürke

Világos bőr és barna illetve sötétszőke haj
Válassza a következőket:
-bézs és fehér
-tengerkék és bézs
-barna és sárga
-barna és tört fehér
-szürke és barna

Világos bőr és szőke, világosbarna, vagy vöröses haj

Válassza a következőket:
-csokoládébarna és piros
-fekete és fehér
-keki és csokoládébarna
-szürke és fekete
-levendula és barna

A Slimexpon a teltebb hölgyek számára rendezünk divatbemutatót 42-es kollekciómérettől , illetve alakformáló fehérneműket és fürdőruhákat is láthatnak majd az érdeklődők a naponta több alkalommal is kifutón!

 

 

 

 

 

 

További trendi darabokat találhatunk, ha ellátogatunk a Sylverro honlapjára, illet személyre szabott divat tanácsadással is várnak mindenkit a Slimexpo fogyókúra, szépség, egészség fesztiválon!


Sliemxpo – ápol, szépít alakít. Mert több van benned!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirexpo.blog.hu/api/trackback/id/tr622663031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása